Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Anvelopa Firestone 710/70R38 MAXI TRACTION 171D 168E TL

Pretul vechi: 12.500,00 RON
12.110,00 RON
(Preț cu T.V.A. si ecovaloare) Discount: 390,00 RON (3%) Salvati 3%
10 zile
FI7107038MAXT
in stoc
+
  • Etichetarea europeană a anvelopelor

Specificatii

Latime:
710
Inaltime:
70
Diametru:
R38
Producator:
Firestone
Dimensiune:
710/70/R38
Profil:
MAXTRAX

Descriere

Anvelopa Firestone 710/70R38 MAXI TRACTION 171D 168E TL este proiectata pentru tractoare, combine şi secerătoare de mare putere.

  • Indicatori modernizati de încărcare şi viteză
  • Tracţiune excelentă, funcţie de autocurăţare şi confort la condus
  • Durată lungă de viaţă a anvelopei şi uzură uniformă a suprafeţei de rulare

Carcasa reproiectată a anvelopelor Firestone, cu proprietăţi mai bune de încovoiere, are ca rezultat o amprentă mai mare, reducând presiunea în zona de contact cu solul. Compactarea redusă a solului duce la obţinerea de recolte mai bune si la un randament mai bun, contribuind direct la obţinerea unui profit mai mare.
Tracţiunea superioară obţinută prin excelenta autocurăţare a modelului cu caneluri vă permite să parcurgeţi o distanţă mai mare într-un timp mai scurt, economisind astfel timp şi carburant.
Tehnologia unică Firestone cu caneluri cu unghi dublu, aşa cum se regăseşte în majoritatea produselor noastre, dispune de caneluri cu design special, prevăzute cu muchii distinctive. Acest design special al canelurilor creşte foarte mult tracţiunea, păstrând afectarea solului la un nivel scăzut acceptabil.

Produsele Firestone cu caneluri cu unghi dublu asigură tracţiune cu 4% mai mare decât anvelopele standard. Designul cu caneluri dispune de o excelentă autocurăţare, sporind şi mai mult proprietăţile de tracţiune.