Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK


Firststop

Astazi Firststop este o retea europeana ce cuprinde aproape 2000 de unitati service in 25 de tari si vinde aproape 10 milioane de anvelope pe an. Totul a inceput in 1994. Iata cateva cifre ...

994 Primele 2 centre service deschise in Marea Britanie.

1997 Brandul FirstStop este lansat ca anvelopa unica si specifica centrelor Firststop, o anvelopa cu un raport calitate pret excelent. Aceasta anvelopa este produsa de catre Bridgestone.

1997 Conceptul FirstStop se extinde in 6 noi tari europene : Irlanda, Italia, Suedia, Portugalia, Belgia si Olanda.

1998-99 Austria, Elvetia, Franta, Spania, Finlanda, Norvegia, Danemarca si Germania se alatura povestii de succes.

2004 Reteaua germana A3 se alatura conceptului FirstStop. In acelasi an, la numai 10 ani de la lansare reteaua isi deschide centrul cu numarul 1000 in Europa.

2004 Se realizeaza un branding nou precum si o identitate speciala ale centrelor europene.

2005 Pneuhaus Muller AG se alatura retelei FirstStop.

2005 FirstStop se indreapta catre Europa de Est. Conceptul este introdus in Europa Centrala si de Est.

2005 Deschiderea centrului Flagship din Zaventemm Belgia, acesta devenind noua viziune FirstStop a retelei in continua expansiune.

2006 Metifiot Pneus in Franta si Autodisco in Spania se alatura retelei.Pana la sfarsitul anului Firststop are peste 1500 de centre in toata Europa.

2008 Viostar COM SRL Buzau Romania este prima companie de profil din Romania ce se alatura retelei si isi deschide primul centru FirstStop situat pe Drumul European E85 in localitatea Maracineni, judetul Buzau.

2011 Lansarea primei platforme online FirstStop in Spania, Franta si Italia, platforma ce permite selectia anvelopelor, programari in centrele FirstStop si harta dealerilor.